Baarsjes Actueel - Week 21

22 mei t/m 28 mei 2006


Meldingspunten De Baarsjes onduidelijk

Bewoners van De Baarsjes willen wel onveilige situaties melden, maar weten niet goed waar ze met hun informatie moeten zijn. Zij hebben vaak het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te worden.

Dat is de uitkomst van het overleg tussen het stadsdeelbestuur, de politie en de bewoners dat gisteravond plaatsvond. Het stadsdeel had de bijeenkomst georganiseerd naar aanleiding van recente gewelddadige incidenten in De Baarsjes.

Bron: Metro d.d. 24-05-2006


Aanhouding drugsdealers

Een 51-jarige man en een 41-jarige vrouw zijn dinsdagmiddag rond twee uur aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen.

Naar aanleiding van tips kregen rechercheurs de verdachten in beeld. Het tweetal werd gevolgd toen zij een aantal adressen bezochten, waaronder de Admiralengracht. Uiteindelijk heeft de politie de twee gearresteerd waarbij zestig bolletjes harddrugs in beslag werden genomen. De verdachten zijn voorgeleid bij de officier van justitie.

Bron: Weekblad De Echo d.d. 24-05-2006


Cavaillé-Coll

Op zondag 28 mei om 15.00 uur speelt Jan Hage, op het Cavaillé-Coll orgel Frans-romantische orgelmuziek en improvisaties.

Het programma wordt toegelicht door de concertgever.
Toegang: vrijwillige bijdrage. Augustinuskerk, Postjesweg 123 (ingang via Nieuw Vredenburgh). Tel. 618.37.09

Bron: Weekblad De Echo d.d. 24-05-2006


nieuwspagina